BBC Allis Studio

CH Systems worked alongside Soho House and ATS on a project that entailed the mechanical fit out of the Allis Bar, as part of an overall  revamp of the BBC’s Television Centre. The project was time sensitive, with a definitive date for the opening the Bar (that was set in stone), which meant late nights and long shifts to get the work done.

Our scope of work included the piping up of ten fan coils all in Geberit Mapress copper. These units run on the “Chilled Water” and “Low Temperature Heating Water” systems, giving the option to heat and cool this vibrant space.

There are also two bar and toilet areas that required hot and cold domestic services as well as soil and waste connections.

The finish in the bar area (featured below) is of a high standard, even down to the choice of sanitary-ware and brassware.